Terug naar home

Als sporter wilt u na een sportblessure zo snel mogelijk weer kunnen sporten. De sportfysiotherapeut helpt bij sportblessures, maar kan ook het ontstaan van blessures helpen voorkomen.

Wat is sportfysiotherapie?

Of u nu net met sporten begint of al veel ervaring heeft, sportfysiotherapie is voor iedere sporter. De sportfysiotherapeut begeleidt u op ieder niveau. We werken niet alleen aan het herstel van de blessure, maar trainen ook bepaalde lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn.

Wanneer sportfysiotherapie?

  1. Tijdens het sporten geblesseerd bent geraakt
  2. Stabiliteitsproblemen
  3. Blessure aan spier, pees, ligament of band
  4. Letsel of overbelasting aan pezen
  5. Gewrichtsproblemen
  6. Opbouwen van kracht, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie en conditie na operatie.

Vergoeding & Verwijzing

Sportfysiotherapie wordt gezien als reguliere fysiotherapie. Afhankelijk van uw aanvullende verzekeringspakket kunt u de behandelingen vergoed krijgen. Weet u het niet zeker? Bekijk de polis of vraag het na bij uw zorgverzekeraar.

Voor sportfysiotherapie is geen verwijzing van de arts of specialist nodig.

Wat klanten zeggen...

Had tot nu toe geen ervaring met fysiotherapie (i.c. cesartherapie). Het heeft goed geholpen tot een bijna volledig herstel.

Rieneke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Al 15 jaar klant bij deze praktijk. Het enige nadeel is dat ik soms graag wat sneller geholpen zou willen worden, echter wil ik behandeld worden door mijn vaste therapeut. Dit is het wachten meer dan waard.

Hessel, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Kon zien dat Jeroen plezier had in z’n werk.En ik kreeg het vertrouwen dat het wel weer goed ging komen met mijn voeten.Flink oefenen dus.

Janke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Mijn lijf weer lekker los geen klachten meer en handvatten meegekregen om dit zo proberen te houden met oefeningen voor thuis. Super fijn!

Margriet, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Ik vind dat ik op een zeer deskundige manier ben behandeld, zo praktisch mogelijk waarbij de zelfredzaamheid het uitgangspunt is. Deze manier van behandelen past bij mij.

Ynskje, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Moderne apparatuur, prettige en ontspannen sfeer, deskundige begeleiding die je uitdaagt om binnen je eigen grenzen te trainen.

Akke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Behandeling is effectief inclusief tips om herhaling van ongemakken te voorkomen.

Jetty, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Binnen enkele dagen geheel van mijn klachten af, heel fijn! De benadering was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ik zou deze fysiopraktijk zeker aan derden aanraden!

Anneke, Cijfer: 9

Partner van: