Terug naar home

Wordt u vaak duizelig wanneer uw snel van houding veranderd met uw hoofd zoals vooroverbuigen, omhoog- of achteromkijken of bij het draaien in bed? De kans is dan groot dat uw een vorm van draaiduizeligheid heeft, ook wel BPPD genoemd.

Wat is BPPD?

BPPD kunt u krijgen door een operatie, ontsteking van het binnenoor, griepperiode of wanneer uw een lange periode op bed heeft moeten liggen. Maar bij de helft van de gevallen is er niet een directe aanleiding van de klachten te vinden.

Wanneer BPPD therapie?

  1. Duizeligheid
  2. Gevoel dat uw omgeving draait of beweegt
  3. Verlies van evenwicht of stabiliteit
  4. Misselijkheid
  5. Overgeven

Vergoeding & Verwijzing

BPPD therapie wordt gezien als reguliere fysiotherapie en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Weet u het niet helemaal zeker? Bekijk dan de polis of raadpleeg uw zorgverzekeraar..

U kunt zonder verwijzing van een arts of specialist een afspraak maken.

Wat klanten zeggen...

Behandeling is effectief inclusief tips om herhaling van ongemakken te voorkomen.

Jetty, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Moderne apparatuur, prettige en ontspannen sfeer, deskundige begeleiding die je uitdaagt om binnen je eigen grenzen te trainen.

Akke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Al 15 jaar klant bij deze praktijk. Het enige nadeel is dat ik soms graag wat sneller geholpen zou willen worden, echter wil ik behandeld worden door mijn vaste therapeut. Dit is het wachten meer dan waard.

Hessel, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Binnen enkele dagen geheel van mijn klachten af, heel fijn! De benadering was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ik zou deze fysiopraktijk zeker aan derden aanraden!

Anneke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Kon zien dat Jeroen plezier had in z’n werk.En ik kreeg het vertrouwen dat het wel weer goed ging komen met mijn voeten.Flink oefenen dus.

Janke, Cijfer: 9

Wat klanten zeggen...

Ik vind dat ik op een zeer deskundige manier ben behandeld, zo praktisch mogelijk waarbij de zelfredzaamheid het uitgangspunt is. Deze manier van behandelen past bij mij.

Ynskje, Cijfer: 10

Wat klanten zeggen...

Had tot nu toe geen ervaring met fysiotherapie (i.c. cesartherapie). Het heeft goed geholpen tot een bijna volledig herstel.

Rieneke, Cijfer: 8

Wat klanten zeggen...

Mijn lijf weer lekker los geen klachten meer en handvatten meegekregen om dit zo proberen te houden met oefeningen voor thuis. Super fijn!

Margriet, Cijfer: 10

Partner van: